Nieuwsarchief

Ijzersterke Arzuffi wint in Gavere, Worst blijft leidster

Alice Maria Arzuffi heeft de Superprestige Ladies Trophy in Gavere gewonnen. Ze reed als een sneltrein door de modder en rondde een magistrale solo af. Annemarie Worst blijft leidster in het algemeen klassement.

Lees meer [+]

Kielich grijpt net naast overwinning in Niel

Timo Kielich is tweede geworden bij de beloften in de jaarmarktcross in Niel. Na een spannende tweestrijd moest hij in een spurt de duimen leggen voor Ben Turner. “Ik heb te veel kracht verspild tijdens de wedstrijd om een beresterke Turner te kunnen kloppen in de sprint”, zegt Kielich.

Lees meer [+]

Annemarie Worst schrijft geschiedenis: Europees goud!

Een historische dag in de geschiedenis van Steylaerts-777! Annemarie Worst greep vandaag de Europese titel, de eerste ooit in het bestaan van ons team. Alice Maria Arzuffi werd zevende. Bij de heren finishte Gianni Vermeersch als negende. Bij de dames beloften dan reed Yara Kastelijn naar plaats zes. Timo Kielich werd in dezelfde categorie bij de heren zevende.

Lees meer [+]

Steylaerts-777.be dames twee en drie op de Koppenberg

Alice Maria Arzuffi en Annemarie Worst zijn tweede en derde geworden in de Sack Zelfbouw Ladies Trophy op de Koppenberg. Ze knalden weg van bij de start, maar moesten nipt de duimen leggen voor Kim Van De Steene.

Lees meer [+]

Annemarie Worst knap tweede in Ruddervoorde.

In de Telenet Superprestige veldrit in Ruddervoorde is Annemarie Worst knap tweede geworden. Ze moest nipt de duimen leggen voor Marianne Vos. Worst blijft leidster in het algemeen klassement.

Lees meer [+]

Zesde plaats voor Arzuffi, tiende plaats voor Bosmans

Een zesde plaats voor Alice Maria Arzuffi, een tiende plaats voor Wietse Bosmans en een zestiende plaats voor Gert Smets. Dat is het verdict na de eerste wedstrijd in het kader van de Soudal Classics van Neerpelt op zaterdag.

Lees meer [+]

Annemarie Worst tweede in WB-manche Bern

In het Zwitserse Bern is Annemarie Worst zondag twee geëindigd in de derde manche van de wereldbeker. Worst vocht net zoals vorige week een verbeten duel uit met Marianne Vos al trok die laatste vandaag wél aan het langste eind. Bij de mannen werd Gianni Vermeersch elfde.

Lees meer [+]

Knappe derde plaats voor Gianni Vermeersch in Telenet Superprestige in Boom

Gianni Vermeersch is in de Telenet Superprestige manche in Boom knap derde geworden. Bij de dames werd Alice Maria Arzuffi tweede en ook Timo Kielich werd tweede bij de beloften.

Lees meer [+]

Gianni Vermeersch bevestigt goede vorm in Ardooie

Gianni Vermeersch is tweede geworden in de Kermiscross van Ardooie. Onze West-Vlaming moest in de finale enkel de duimen leggen voor wereldkampioen Wout van Aert. “Ik keer met een goed gevoel huiswaarts”, gaf Gianni achteraf mee.

Lees meer [+]

Annemarie Worst topt podium in Gieten

Een topdag in de geschiedenis van Steylaerts-777. De perfecte samenvatting van de veldrit in Gieten, meetellend voor het Superprestige-klassement. Annemarie Worst reed in het zand van Gieten naar een klinkende zege terwijl Alice Maria Arzuffi derde werd. Bij de mannen werd Gianni Vermeersch tiende na een probleem met zijn schoen.

Lees meer [+]

Ereplaatsen voor Alice, Gianni en Pieter-Jan in Lokeren

Een vierde plaats voor Alice Maria Arzuffi, een vijfde plaats voor Gianni Vermeersch en een zesde plaats voor Pieter-Jan Vliegen: dat is het resultaat na de eerste veldrit van het weekend in Lokeren. Een samenvatting.

Lees meer [+]

Nederlandse Yara Kastelijn nieuwe aanwinst Steylaerts-777

Yara Kastelijn is de nieuwe aanwinst bij veldritteam Steylaerts-777. De 21-jarige Nederlandse versterkt per direct de rangen van het team en kiest met haar overstap opnieuw resoluut voor het veldrijden nadat ze de voorbije seizoenen haar pijlen richtten op het wegwielrennen.

Lees meer [+]

Arzuffi en Worst op het podium, Vermeersch net niet

Na een razend spannende wedstrijd zijn Alice Arzuffi en Annemarie Worst tweede en derde geworden in de Hotondcross in Ronse. Ook Gianni Vermeersch reed een schitterende wedstrijd. Hij werd vierde.

Lees meer [+]

Alice Maria Arzuffi knalt naar tweede plaats op de Muur van Geraardsbergen

Alice Maria Arzuffi is knap tweede geworden in de Brico Cross in Geraardsbergen. Na een loodzware wedstrijd moest ze enkel een ijzersterke Eva Lechner laten voorgaan. Ook belofte Timo Kielich werd tweede na een knappe inhaalrace. De profs, Gianni Vermeersch en Wietse Bosmans, misten hun seizoensstart en gaven allebei op.

Lees meer [+]

Steylaerts-777: Uitgebreide kern en nieuwe naamsponsor

In de gloednieuwe showroom van badkamerspecialist Steylaerts in Lier werd woensdagmiddag veldritteam Steylaerts-777 voorgesteld. Het team van sportief manager Bart Wellens is toe aan haar derde veldritwinter en werd collectief versterkt.

Lees meer [+]

Gert Smets zorgt meteen voor eerste overwinning in openingsweekend

De eerste overwinning voor Steylaerts-777 is een feit, met dank aan Gert Smets. Smets imponeerde op het Fort van Kessel (DMV) en boekte zo zijn eerste overwinning van het seizoen. “Dit geeft toch wat vertrouwen voor de rest van het seizoen”.

Lees meer [+]

Team