Nieuws

Steylaerts-777 duikt het veld in met de naamstickers van Pro Bike Sticker

Vanaf dit jaar slaan Steylaerts-777 en Pro Bike Sticker de handen in elkaar. Kort samengevat wil dat zeggen dat de Stevens-fietsen en MET-helmen van Steylaerts-777 ook voorzien worden van een hoogwaardige naamsticker van Pro Bike Sticker.

Topmateriaal is prioritair voor Steylaerts-777, ook wat betreft de details die voor de kers op de taart zorgen. Daarom de samenwerking met Pro Bike Sticker. “Omdat wij zelf ook een fiets-achtergrond hebben weten wij hoe belangrijk het materiaal is”, legt Jurri Koops van Pro Bike Sticker uit.

“Onze stickers zijn voorzien van een laminaat waardoor ze perfect beschermd zijn tegen alle invloeden van buitenaf.” Ideaal dus voor een veldritteam dat wekelijks in de modder rondploetert bij de beloften, dames elites en heren elites.

“Pro Bike Sticker is er dan ook ontzettend trots op dat wij de ploeg mogen voorzien van naamstickers. Samen met Steylaerts-777 koesteren wij dezelfde ambitie: meedoen aan de top”!

Onze nieuwe partner kort samengevat: Pro Bike Sticker biedt jou de mogelijkheid om je fiets of jouw sportgear te personaliseren met een unieke naamsticker met jouw naam, vlag en kleur naar keuze! Ook is het mogelijk om een eigen afbeelding afgedrukt te krijgen op de naamsticker. Zo kan je het logo van jouw fietsclub of vriendengroep ook afgebeeld krijgen op de plek van de vlag. De stickers zijn gemaakt uit A-klasse materiaal, zowel voor binnen als voor buiten geschikt, UV-bestendig, en maximaal 5 dagen levertijd.

Wil jij net zoals Europees kampioene Annemarie Worst, Alice Maria Arzuffi, Belgisch kampioen Timo Kielich en de andere renners van Steylaerts-777 jouw gepersonalsieerde naamsticker? Surf dan snel naar https://probikesticker.nl/!

Team