Nieuws

Steylaerts-777.be dames twee en drie op de Koppenberg

Alice Maria Arzuffi en Annemarie Worst zijn tweede en derde geworden in de Sack Zelfbouw Ladies Trophy op de Koppenberg. Ze knalden weg van bij de start, maar moesten nipt de duimen leggen voor Kim Van De Steene.

Enkel onze dames kwamen aan de start in de Koppenbergcross. Ze hadden er duidelijk zin in, want van bij de start namen ze de wedstrijd in handen. Alice Maria Arzuffi en Annemarie Worst vielen meteen aan. Even leek het er op dat ze met twee de wedstrijd gingen domineren, maar Kim Van De Steene stak daar een stokje voor. Zij kwam aansluiten en zetten onze steylaerts-777.be dames onder druk. Onze dames beten zich vast in haar wiel en ze gingen met drie de laatste ronde in. Van De Steene besloot toen dat het tijd was om haar finale versnelling te plaatsen. Ze kreeg een kleine voorsprong en wist die te houden tot aan de finish. Arzuffi werd op een handvol seconden tweede, Worst derde.

“Het was ongelooflijk zwaar vandaag”, vertelt Arzuffi. “Het is een teleurstelling dat ik opnieuw tweede word. Ik voel dat ik kort bij de overwinning zit. Ik ben ook super tevreden over mijn gevoel. Ik denk dus wel dat ik helemaal klaar ben voor zondag.”

Foto – photopress.be

Team