Nieuws

Zesde plaats voor Arzuffi, tiende plaats voor Bosmans

Een zesde plaats voor Alice Maria Arzuffi, een tiende plaats voor Wietse Bosmans en een zestiende plaats voor Gert Smets. Dat is het verdict na de eerste wedstrijd in het kader van de Soudal Classics van Neerpelt op zaterdag. Zondag komt de ploeg in actie in Ruddervoorde, voor de derde manche van de Superprestige. 

Arzuffi kende een slechte start in Neerpelt en kwam nooit echt in het stuk voor. Ze maakte nog een stevige remonte maar verder dan een zesde plaats kwam ze niet. “In de eerste bocht maakte ik al een fout waardoor ik héél wat plekken verloor. Toen was het eigenlijk al over and out.”

“Ik kwam daarna nooit echt in de wedstrijd dus meer dan die zesde plaats zat er zeker niet in. Morgen is het gelukkig weer een nieuwe wedstrijd, hopelijk gaat het dan wat beter.”

Bij de elites reed Wietse Bosmans naar een tiende plaats. Bosmans maakte lange tijd deel uit van de ruime kopgroep maar moest in de finale toch wat ruimte prijsgeven. Uiteindelijk vervolledigde hij de top tien. Belofte Gert Smets werd zestiende.

Foto – Photopress.be

Team